Замовити дзвінок

Інноваційні інженерні рішення для ПАТ "Запоріжсталь"

Компанія Компрессорс Інтернешнл є одним з лідерів на ринку постачальників компресорного устаткування, і пропонує комплексні рішення «під ключ» вже більше 15 років. Наявність висококласних фахівців, розгалуженої мережі сервісної служби і складів запчастин, дозволяють оперативно реагувати на пропозиції, що надійшли запити.

Одним з інноваційних інженерних проектів, реалізованих компанією Компрессорс Інтерненшл, стала поставка компресорного обладнання для ВАТ «Запоріжсталь» - провідного підприємства в металургійній галузі України.

Проект включав в себе кілька етапів - проектування, поставка і введення в експлуатацію обладнання.

Мета проекту - участь у відновному ремонті доменної печі ДП-4.

Для виконання поставленого завдання фахівцями компанії Компрессорс Інтернешнл був розроблений поетапний план реалізації проекту.

Перший етап плану включав в себе розробку проектної документації. Фахівці компанії Компрессорс Інтернешнл розробили модуль подачі стисненого повітря для імпульсної очистки аспіраційної системи бункерної естакади і ливарного двору. Компанією було розроблено власне рішення на базі морського контейнера. Все необхідне обладнання було розміщено в даному модулі.

 

У модулі було використано обладнання провідних світових виробників - Gardner Denver, Німеччина (повітряні гвинтові компресори) і Donaldson Filtration GmbH, Німеччина (адсорбційні осушувачі та фільтри).

Після узгодження необхідної документації, фахівці Компрессорс Інтернешнл виконали внутрішню обв'язку, а монтаж системи припливної вентиляції був виконаний після установки станції на штатні місця. В рамках проекту було встановлено наступне обладнання:

- Установка устаткування від провідних світових виробників компресорного обладнання - Gardner Denver, Німеччина (повітряні гвинтові компресори) і Donaldson Filtration GmbH, Німеччина (адсорбційні осушувачі та фільтри).
- Система припливно вентиляції з попередньою фільтрацією повітря, що нагнітається.
- Система опалення та підтримки температури необхідної для стабільного функціонування компресорного устаткування.
- Система пожежної сигналізації.
- Система управління і моніторингу з зовнішньої ідентифікацією основних процесів і параметрів компресорної станції.

Установка модульної компресорної станції на ВАТ «Запоріжсталь» забезпечила досягнення наступних цілей:

- локалізація забезпечення висушеним стисненим повітрям роботу рукавних фільтрів, а саме уникнення енерговитратного централізованого забезпечення стисненим повітрям споживача.
- Мінімізація витрат на вироблення підготовленого стисненого повітря.
- Забезпечення стабільної роботи рукавних фільтрів за рахунок застосування стандартного компресорного устаткування з уніфікованими витратними матеріалами та запчастинами, наявність яких постійно підтримується на складах компанії Компрессорс Інтернешнл. 

Бренди

Замовити дзвінок Каталог Online