Замовити дзвінок

Медичні гази - нові технології для передових і сучасних вітчизняних клінік

Медичні гази безпосередньо пов'язані з лікувальними процесами і процедурами, які щодня здійснюються в медичних установах. Вони застосовуються для стимулювання дихальної діяльності, в лікуванні захворювань органів дихання, хірургії, кріохірургії, анестезіології, пульмонології, ендоскопії, діагностиці, лазерної офтальмохірургії, ендоскопії, електрокоагуляції, реанімації, кріотерапії, для калібрування медичного обладнання та газової стерилізації медичного обладнання.

Лікувальні гази і газові суміші для стимулювання дихання є найбільш затребуваною і важливою групою медичних газів. Вимоги до медичних газів значно зросли з відкриттям нових клінік в Києві, Одесі, Дніпрі, Маріуполі та інших містах України.

 

Стиснене повітря для медичних потреб:

Установки підготовки стисненого повітря для дихання GDS-OFP - системи дихального повітря адсорбційного типу, які забезпечують споживача дихальним повітрям у відповідності з усіма міжнародними стандартами і медичних вимог. Gardner Denver пропонують нові технології - медичні компресори, що забезпечують вироблення стисненого повітря найвищого ступеня очищення. У них повністю відсутні дрібнодисперсні частинки, масляні і водяні пари, тому даними повітрям може забезпечуватися найсучасніше медичне обладнання на всіх континентах.

Гвинтові медичні компресори Gardner Denver, застосовуються у відділеннях реанімації та перинатальних центрах. Вони мають поліпшену енергоефективність, і розроблені спеціально для жорстких вимог медичної сфери. Ці системи отримали найширше застосування. Їх використання забезпечує безперебійну роботу різного медичного обладнання. Ця техніка безмасляна. Тому подає виключно чистий стиснене повітря. 7-ступінчаста очищення гарантує абсолютно чистий дихальний повітря.

Передова система iСonn від Gardner Denver в онлайн режимі дозволяє контролювати параметри устаткування і попереджати аварійні зупинки.

Система iConn не тільки попереджає вас про майбутні неполадки, економлячи час і витрати, вона легка у використанні і установці, і показує, як оптимізувати продуктивність і збільшити енергоефективність.

IMT POC: Комплексне виробництво кисню «все в одному», орієнтоване на просте включення в мережу: кисневі установки IMT POC - це мобільні мініатюрні генератори з продуктивністю до 1,2 м² / год і забезпечують чистоту виробленого кисню до 93,0%. Завдяки вбудованому компресора кисень надається безпосередньо на місці, що універсально підходить для різних областей застосування. Кисневі установки IMT POC все частіше використовуються для постачання споживача медичним киснем. 

Elmo Rietschle будучи частиною компанії Gardner Denver, Inc. Пропонує вакуумні станції серії MVL і MVC і мають від 3 до 6 вакуумних насосів. Центральні системи вакуумної транспортування використовуються в хірургічних відділеннях лікарень та амбулаторій для видалення рідин після операцій. В операційній встановлюється сепаратор, який відокремлює дрібні частинки від великих. Якщо в операційній недостатньо місця, система вакуумної транспортування може працювати дистанційно. Устаткування Elmo Rietschle надійне і довговічне, і, практично, не потребує обслуговування. Воно може бути використано в усьому світі і має сертифікацію UL / CSA / IEC / EN. Більш детально про ротаційні повітродувки та вакуумні насоси.

Генератори (концентратори) кисню від компанії INMATEC відповідають всім стандартам Європейської фармакопеї щодо медичного застосування і виробляють кисень з рівнем чистоти 93,0% (відповідно до ISO 13485: 2003). Крім того, INMATEC представляє кисневі генератори для медичного застосування, що забезпечують рівень чистоти виробленого кисню - 95,0%. Технології системи управління і організації мереж INMATEC надають можливість цілодобового доступу до ваших установок в режимі реального часу по всьому світу. Детальна інформація про установки регенерації стисненого газу та кисню.

Брошуру «Компресорне обладнання для медичних газів» можна завантажити за посиланням. 

Бренди

Замовити дзвінок Каталог Online