Замовити дзвінок

Енергоефективні технології виробництва цукру агрокомпаніями в Україні.

Енергоефективні технології виробництва цукру агрокомпаніями в Україні з використанням технологій прес фільтрації - це зменшення втрат, зменшення викидів СО.

Підвищення якості продукції, зниження енергоспоживання в перерахунку на 1 тонну готової продукції.

Вже понад 50 років компанія Gardner Denver поставляє вкрай надійні компресори і вакуумні насоси для застосування на цукрових заводах. У цукровій промисловості застосовується останнє покоління компресорів - Gardner Denver ESM 90-132 Завантажити брошуру можна тут.

Нові моделі були розроблені за допомогою найсучасніших програм розрахункової гідродинаміки і тривимірного моделювання. При значному зменшенні споживання електроенергії та води було одночасно досягнуто підвищення продуктивності і рівня вакууму.

Cистема працює економічніше протягом всього терміну служби, служить довше, вимагає значно менших витрат на обслуговування в порівнянні з іншими вакуумними насосами і компресорами, підвищує працездатність вашого виробництва, дозволяє відмовитися від застосування безлічі складних допоміжних приладів, в яких потребують інші насоси і компресори.

  

Цукрова промисловість - найбільш значний і складний споживач паливно-енергетичних ресурсів (ПЕР) серед областей харчової промисловості. У нинішніх умовах рівень питомих витрат палива та енергії при виробництві цукру значною мірою впливає на нього собівартість, економічний стан цукрових заводів і їх здатність до оновлення виробничих фондів. При вирішенні проблеми енергозбереження в цукровій промисловості головним завданням перш за все є зменшення питомих витрат тепла у вигляді пари на технологічні потреби, для виробництва якої в ТЕЦ або промислових котелень цукрових заводів витрачається більше 80-85% від загальної кількості придбаного палива.

Практично на всіх передових цукрових заводах України застосовується компресорне обладнання. Стисле повітря використовується в різних технологічних процесах цукрової промисловості.

Компанія «Компрессорс Інтернешнл» пропонує гвинтові компресори з розширеною гарантією на гвинтовий блок 10 років або 44 000 годин роботи -Більш детально про розширену гарантію.  Компресори зі змінною швидкістю дозволяють ефективно і надійно задовольняти мінливі потреби в стислому повітрі, які виникають на більшості виробництв. Щорічні витрати на володіння компресором значно знижуються завдяки технології регулювання швидкості.

            Сучасна виробнича система і процес вимагають підвищення якості стисненого повітря. Що надається нашою компанією повний ряд рішень по обробці повітря забезпечить ефективність роботи і високу якість продукту.

Типове рішення для цукрових заводів 3D-модель




Бренди

Замовити дзвінок Каталог Online