Замовити дзвінок

Українська металургія- якість та енергозбереження.

Наймасштабніший проект промислового будівництва нового комплексу машини безперервного лиття заготовок МНЛЗ №4 на Маріупольському металургійному комбінаті (ММК) імені Ілліча - успішно завершено!

Комплекс МНЛЗ №4 розроблений з урахуванням новітніх технологій з дотриманням європейських екологічних стандартів. Він дозволить збільшити потужності ММК імені Ілліча з виплавки сталі майже на 40%. Сучасне обладнання МНЛЗ дасть можливість металургам підвищити енергоефективність, якість продукції та збільшити переробку чавуну в продукцію преміум-сегмента.

Також, у 2018 році компанія «Компрессорс Інтернешнл» успішно реалізувала поставку і монтаж аналогічної комплексної компресорної станції, обладнану компресорами виробництва Gardner Denver Deutschland GmbH на МНЛЗ в м.Кривий Ріг ( ПАО «АрселорМіттал»).

      

Одним з найбільш важливих допоміжних механізмів роботи металургійних заводів є компресорні станції. Основне призначення компресорної станції - це стиснення повітря. Так як інтегрувати компресор в технологічну лінію досить складно, виробники стали об'єднувати компресор і його допоміжне обладнання в спеціальну станцію, яка може працювати в цілодобовому режимі. В даний час такі станції є невід'ємною частиною функціонування виробничих ліній, які активно застосовуються в багатьох галузях сучасної промисловості.

Металургійне виробництво вимагає компресорне обладнання з підвищеною вимогою надійності та енергозбереження. Gardner Denver пропонує для цих застосувань найбільш сучасні із своєї провідної серії ESM / VS 90-132- моделі, що пропонуть кращу в своєму класі ефективність з надпродуктивним гвинтовим блоком. Високопродуктивний компресорний блок використовує низькі обороти, що допомагає знизити витрати на електроенергію.



Компанія «Компрессорс Інтернешнл» пропонує гвинтові компресори з розширеною гарантією на гвинтовий блок 10 років або 44 000 годин роботи.

Компресори зі змінною швидкістю дозволяють ефективно і надійно задовольняти мінливі потреби в стислому повітрі, які виникають на більшості виробництв. Щорічні витрати на володіння компресором значно знижуються завдяки технології регулювання швидкості.

 Сучасна виробнича система і процес вимагають підвищення якості стисненого повітря. Нашою компанією надається повний ряд рішень по обробці стисненого повітря, що забезпечить ефективність роботи і високу якість кінцевого продукту.

Використання адсорбційних осушувачів для природної точки роси -200С. Ultrapac ALD 0650 для приладів, де необхідне повітря з найвищими вимогами за змістом зарядки так як від цього залежить точність показань приладів для управління комплексом МБЛЗ в металургійному виробництві.

Cистема працює економічніше протягом всього терміну служби, служить довше, вимагає значно менших витрат на обслуговування, підвищує працездатність вашого виробництва, дозволяє відмовитися від застосування безлічі складних допоміжних приладів.



Бренди

Замовити дзвінок Каталог Online