Замовити дзвінок

Інноваційні технології для передових і сучасних хімічних виробництв

Одним з останніх успішних кейсів ТОВ «Компресор Інтернешнл» вважаємо поставку комплекту азотних генераторів від компанії INMATEC GaseTechnologie GmbH & Co.KG (Німеччина) і нових моделей компресорів EVOLUTO від компаніі ALUP Kompressoren GmbH (Німеччина).

Компанія-замовник займається виробництвом і продажем лабораторних меблів, лабораторного та технологічного обладнання, синтезом хімічних реактивів, розчинників і розхідних матеріалів для лабораторій. Також, компанія проводить науково-дослідницьку діяльність в галузі органічної хімії.

Дійсно масштабне виробництво замовника площею 20 000 м2, власні лабораторії, в яких працюють понад 200 фахівців хіміків, оснащені всім необхідним обладнанням для проведення складних хімічних синтезів і підготовки масивів великої кількості з'єднань в найкоротші терміни. Але, при цьому, таке велике виробництво вимагає постійної модернізації і, тим більше, економічно вигідних рішень.

У виробничих цехах і лабораторіях підприємства широко застосовується газоподібний азот для роботи газових хроматографів, осушення реагентів в нейтральному середовищі азоту, а також для синтезу сполук і речовин.

Таким чином, під час модернізації заводської системи газопостачання підприємства замовник звернувся до команди ТОВ «Компрессорс Інтернешнл» з завданням підібрати обладнання нового покоління з максимальною енергоефективністю, що включає в себе всі останні інновації і розробки.


З урахуванням того факту, що на виробництві вкрай важлива безперебійна подача якісного азоту потрібної чистоти, нашими професіоналами був рекомендований адсорбційний генератор азоту IMT-PNС 9300 OnGo, що працює за технологією PSA (короткоциклової безнагревная адсорбція) останнього покоління, що дозволяє забезпечити виробництво азоту надвисокої чистоти з низьким рівнем енерговитрат. Оригінальна технологія генераторів PNC, розроблена компанією INMATEC, підвищує ефективність використання технології PSA завдяки ефективній розробці проходження молекул і технології завихрення. В результаті чого, при розділенні повітря на молекули азоту і кисню утворюється значно більшу кількість азоту при зменшеній потреби системи в стислому повітрі, а це в першу чергу енергозбереження та зменшення витрат Замовника.

Також, хочемо звернути увагу на те, що безперебійну поставку якісного стисненого повітря для азотних станцій INMATEC гарантуватимуть інноваційні гвинтові компресори з частотним регулюванням продуктивності ALUP EVOLUTO 45+.

Ці компресори оснащені наднадійним інноваційним двигуном на постійних магнітах (IPM) з масляним охолодженням, має найвищу ступінь енергоефективності IE4, в одному корпусі з компресором спроектований вбудований рефрижераторний осушувач повітря, який забезпечує азотного генератор INMATEC якісним повітрям. Компресор зібрав в собі всі останні розробки компанії ALUP Kompressoren GmbH і є їхнім флагманом.

Особливо наші фахівці звернули увагу на потребу замовника в енергоефективних рішеннях, що теж вплинуло на вибір саме компресорів ALUP EVOLUTO 45+. Абсолютно новий силовий привід разом з інвертором Imperium підняли енергетичну ефективність компресора на новий рівень, забезпечивши енергозбереження до 45%.

Це далеко не єдиний успішний кейс співпраці з даним замовником зі сфери хімічної індустрії. Побудувати такі налагоджені та довірчі партнерські відносини між компаніями допомогли кілька факторів і конкурентних переваг команди ТОВ «Компрессорс Інтернешнл»:

  • фахівці компанії професійно і якісно підбирають обладнання відповідно до потреб виробництв і завданнями Замовника. Завжди пропонують економічно вигідні рішення від лідерів світових брендів;
  • все поставлене обладнання покрито якісної реальною гарантією від заводу-виробника і проявило себе надійно і безвідмовно;
  • технічне обслуговування обладнання проводиться на високому рівні, і головне - швидке реагування технічних служб на звернення замовника;

Всі фахівці компанії ТОВ «Компрессорс Інтернешнл» мають необхідні навички, знання та великий досвід роботи з ремонту та обслуговування компресорного обладнання. А це означає, що сервісні інженери висококваліфіковані та компетентні, як в питаннях механічного ремонту, так і техніці управління.


 

Бренди

Замовити дзвінок Каталог Online