Замовити дзвінок

Чистота стисненого повітря - вирішальний фактор на фармацевтичному виробництві

Однією з найвимогливіших видів промисловості є фармацевтика, адже продукція, що виробляється, повинна бути високої якості та відповідати строгим критеріям.

Компанія Компрессорс Інтернешнл успішно реалізувала поставку та монтаж комплексної повітряної компресорної станції на базі обладнання Gardner Denver Deutschland GmbH і Donaldson Filtration Deutschland на підприємство ПАО "Фармак" м. Київ - лідера фармацевтичного ринку України. Історія підприємства налічує 90 років, а якість продукції, що випускається є кращою у країні.

Для ПАО «Фармак», як для будь-якої фармацевтичної компанії, чистота стисненого повітря є вирішальним фактором. На таких підприємствах дуже важливо використовувати високоефективні повітряні компресори та комплекс очисного обладнання для отримання стисненого повітря найвищого класу, без вмісту домішок.

У 2013 році керівництво ПАО «Фармак» прийняло рішення про оновлення компресорного обладнання на високотехнологічні та енергозберігаючі рішення, із застосуванням  найсучасніших технологій.

Головним критерієм вибору нової компресорної станції було абсолютно чисте «безмасляне» стиснене повітря, без будь-яких домішок, що повністю відповідає стандартам якості класу ISO 8573-1, класу 0, а також технологіям, що дозволяють істотно економити споживану енергетичну потужність віртуальних компресорів.

Серед пропозицій, перевагу отримала компанія Компрессорс Інтернешнл - лідируюча українська компанія в області інноваційних компресорних рішень для промислових виробничих підприємств.   

Компанія Компрессорс Інтернешнл розробила проект нової високоефективної компресорної станції з використанням обладнання провідного виробника компресорів Gardner Denver Deutschland GmbH, а також високоефективних адсорбційних осушувачів та мережних фільтрів тонкого очищення Donaldson Filtration Deutschland.

Для ПАО «Фармак» були вибрані компресори Gardner Denver series Enviro Aire TVS. Компресори серії Enviro Aire TVS, мають міжнародний сертифікат якості ISO 8573-1 CLASS 0, що означає 100% чисте, без вмісту масла, стиснене повітря. Винтові повітряні компресори даної серії призначені для безперервної експлуатації там, де потрібна абсолютна надійність та ефективність.

Гвинтові компресори серії EnviroAire ТVS прекрасно справляються з мінливими потребами в стисненому повітрі, що є на більшості виробничих підприємств. Компрессор з різною швидкістю забезпечує значне економію споживаної електроенергії та стабільне і безперебійне забезпечення виробничих ліній стисненим повітрям.



Стиснене повітря на фармацевтичних підприємствах - це основна рушійна сила виробництва лікарських препаратів.

Компресорне обладнання на ПАО "Фармак" використовує сжатий повітря для ампульного та таблеточного виробництва.

Компресори Gardner Denver серії EnviroAire ТVS мають високоякісний електродвигун, надійну систему охолодження і можливість роботи в тяжких кліматичних умовах до температури + 45 ° С.

Компресори Gardner Denver даної серії оснащені системою моніторингу GD Pilot TS, яка має сенсорний екран високої якості, він зручний і простий у використанні. Всі функції збираються в п'яти головних меню, і інтуїтивно зрозумілі для оператора та обслуговуючого персоналу.

Багатомовна система контролю GD Pilot TS забезпечує надійну роботу, і захищає Ваші інвестиції шляхом постійного контролю робочих параметрів, які необхідні для зниження поточних витрат.

Стиснене повітря, що подається компрессором  для виробництва лікарських препаратів, вимагає очищення від атмосферної вологи, яка може в ньому міститись. В зв'язку з цим, додатково до компресора з технологією «сухого стиснення» Gardner Denver були поставлені адсорбційні осушувачі компанії Donaldson Filtration Deutschland.

Осушувачі Donaldson Filtration Deutschland - це інноваційне рішення в галузі очищення та підготовки стисненого повітря для промислових виробництв.

Для ПАО «Фармак» були поставлені найбільш енергоефективні адсорбційні осушувачі сжатого повітря Ultra Dryer HRE 2750 SP, оснащені системою контролю та управління точками росу Ultraconomy, компанії Donaldson Filtration Deutschland.

Адсорбційні осушувачі даної серії дозволяють значно зменшити або повністю виключити втрату дорогого стисненого повітря на регенерацію колони з адсорбентом. Аналогове вимірювання та регулювання пристроїв, допомагає забезпечити максимальну безпеку експлуатації, а також оптимальну витрату енергії. Головною особливістю осушувачів є постійне утримання точки роси - 70 ° С, відповідно до самих строгих стандартів для медичної промисловості.

В додаток до компрессорнїй станції, компанія Компресорс Інтернешнл передбачила встановлення мережевих фільтрів тонкого очищення Donaldson Filtration Deutschland, серії Ultrafilter, моделі Microfilter MF 0432 і Sub Microfilter SMF SG 0432, які широко застосовуються в фармацевтичній промисловості, де потрібна висока якість тонкої фільтрації. 

Найважливішим є те, що всі фільтри були підібрані компанією індивідуально з урахуванням вимог, і є найбільш ефективним, у поєднанні надійності та безпеки, рішенням.  Мережеві фільтри стсиненого повітря Ultrafilter гарантуют відсутність твердих частинок і домішок у стисненому повітрі, а також забезпечують ефективну фільтрацію 99,999%. 

В завершенні, для досягнення повної автоматизації на виробництві, на компресорному обладнанні встановлена онлайн система керування AirLink Supervisor, розроблена спеціалістами компанії Компресорс Інтернешнл. 

Дана система дозволяє отримувати в режимі он-лайн максимум оперативної інформації про стан обладнання, параметри роботи та поточний режим. Інноваційна система AirLink Supervisor збирає сигнали з усіх цифрових та аналогових датчиків через протокол Modbus, встановлених на устаткуванні компресорної станції, обробляє їх, а також передає по мережі Інтернет в Сервісний центр компанії Компресорс Інтернешнл для цілодобового контролю та моніторингу.В головному меню програми графічно відображені все компресорне  обладнання, включаючи осушувачі та додаткове обладнання. 

Кожен компрессор зображений у вигляді набору піктограм окремих вузлів, що дає замовнику можливість контролювати весь процес стиснення повітря, і стежити за параметрами тиску і температури повітря від всмоктуючого клапану до нагнітального.

Крім того, візуально відображається стан головного електромотору, положення клапанів, тиск, температура сжатого повітря, і, що важливо, об'єм виробництва компресором стиненого повітря. 

Для контролю якості повітропідготовки, система AirLink Supervisor відображає температуру точки пониження нагнітаючого стисненого повітря. 

Проектування, монтаж та пуск-наладка на ПАТ «Фармак» були виконані спеціалістами Сервісного обслуговування компанії Компресорс Інтернешнл. Наші інженери виконують поточні роботи, складний капітальний ремонт гвинтового блоку, проектування компресорних станцій і систем рекуперації. Компанія пропонує великий вибір запасних частин у наявності в складах по всій Україні. 

Проект, реалізований компанією Компрессорс Інтернешнл на ПАТ «Фармак» забезпечив вищу продуктивність всього технологічного циклу виробництва. Економії енергії на підприємстві було досягнуто завдяки компресорному оснащенню від провідних світових виробників, таких як Gardner Denver GmbH та Donaldson Filtration Deutschland, а також високому рівню автоматизації керування та сучасних технологій моніторингу та контролю. 


Контакти:

Головний офіс:
Україна, Київ,
вул. Петропавлівська, 54 а
тел .: +38 044 467 26 01
факс: +38 044 467 26 07
kiev@compressors.ua 

Сервісний центр:
тел .: +38 044 467 26 02
факс: +38 044 468 02 96
service@compressors.ua
www.compressors.ua

 

Бренди

Замовити дзвінок Каталог Online